Over WishLink

wens


 1. Hoe het idee begon
 2. Veelgestelde vragen
 3. Doneren1. Hoe het idee begon
Na vele jaren in bed vertoeven ontdekte ik dat er ondanks fysieke beperkingen heel veel wél mogelijk is en dat door mijn talenten belangeloos te delen, veel leuke mensen in mijn leven komen, die een aantal van mijn hartenwensen vervullen.
Door hartenwensen te beleven en talenten te geven heb ik mijn gratis geluk zelf in beweging gezet.
Ik weet zeker dat ieder mens een speciale gave / interesse / vaardigheid heeft, waarmee hij /zij anderen kan verblijden.
Ook heeft iedereen een hartenwens die hij / zij graag wil leren, meemaken, beleven.
Koppel deze twee aan elkaar en je hebt WishLink; een systeem waarbij iedereen elkaar vanuit het hart wat gelukkiger probeert te maken.
Doe je mee? Lees hier verder.

Be happy.
Elvire

2. Veelgestelde vragen

Een hartenwens is iets wat je altijd al hebt willen meemaken of doen, waarbij je een warm gevoel krijgt.

Iets wat je goed kunt, weinig moeite kost en wat als vanzelf lukt. Een vaardigheid die je iemand anders kunt leren of waarmee je iemand anders blij kunt maken.

Hoe meer wensen en talenten worden ingediend, hoe meer kans op een ‘match’

Omdat WishLink er vanuit gaat dat iedereen wel iets leuks voor zichzelf kan verzinnen, moet je zowel een talent als een wens invullen.

Wat wel? Genieten, gelukkig maken, doen, ervaren, moet mogelijk zijn. Wat niet? Hebben (geen materiële wensen), werken, klussen, verre reizen, seks, drugs, geweld, vervelend voor anderen, onmogelijk uit te voeren.

Je geeft toestemming in het doe-mee-formulier om je e-mailadres te delen met degene aan wie je gematcht wordt. Telefoonnummers worden nooit gedeeld.

Nee, we streven er juist naar dat mensen met hun hart iets voor elkaar doen, zónder dat het geld kost. Het vervoer naar de plaats van bestemming kan wel geld kosten. In uitzonderlijke gevallen kan de overkoepelende organisatie: stichting Aladdin financieel ondersteunen met kleine bedragen, mits hiervoor geld gedoneerd is.

Er is geen vastgestelde tijd waarin je wens vervuld wordt. Dit is namelijk afhankelijk van je wens en het aantal mensen met een talent dat bij jouw wens past.

Na 6 maanden krijg je van ons een mail waarin je kunt kiezen of je de wens wilt verlengen.

WishLink zoekt in de database naar een match. Als dat niet lukt zoeken wij een persoon of bedrijf die jouw wens kan vervullen.
Als er een match is, ontvang je van ons een e-mail met daarin de naam en e-mailadres van degene aan wie je gematcht bent. Hiervoor geef je toestemming in het ‘doe-mee- formulier’. Soms komt de e-mail per ongeluk in de spam terecht. Als we na 2 weken geen reactie van je hebben ontvangen op onze mail over de match, bellen we even om het goede nieuws te vertellen.

Je kunt wachten op een volgende match of als er meer aanbieders zijn, iemand uitkiezen die dichterbij woont. Of misschien is het erg de moeite waard om voor je wens een stuk te reizen.

2. Privacy

WishLink voldoet aan de nieuwe-europese-privacywetgeving. Het doel van WishLink is om mensen met wensen en talenten bij elkaar te brengen. Daarvoor is het nodig om je emailadres te delen met degene die jouw wens gaat vervullen. Je wordt verzocht om toestemming hiervoor te geven op de doe-mee-pagina

Je emailadres wordt tijdelijk opgeslagen om u te kunnen berichten als er een match is.

Zodra je wensen zijn vervuld en uw talenten zijn gebruikt, worden je gegevens automatisch verwijderd.Ook kun je een verzoek via de mail indienen om al je gegevens te laten verwijderen. Info(at)wishlink.nl

Alleen enkele medewerkers van WishLink hebben inzage.

Om misbruik te voorkomen, staat Wishlink geen anonimiteit toe.
Moderatoren worden ingezet om te waarborgen dat zowel de deelnemers als dat wat zij met elkaar delen, binnen de ‘moraliteit van elkaar willen helpen’ blijft.


Persoonsgegevens

WishLink slaat alleen je naam, emailadres, telefoonnummer, leeftijd en je wensen en talenten op, om je te kunnen koppelen aan elkaar. Vanzelfsprekend delen wij je persoonsgegevens alléén met degene aan wie je gematcht wordt, omdat dit noodzakelijk is om het doel van WishLink - om mensen met elkaar te verbinden - uit te voeren.

Bij WishLink vinden we veiligheid en betrouwbaarheid heel erg belangrijk.
Dit geldt voor de bescherming van persoonlijke gegevens en data. WishLink heeft er alles aan gedaan om de website en de database zo veilig mogelijk te maken. Deze zijn er o.a. op gericht om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke gegevens.


Gedragsregels

Om te zorgen dat iedereen die de website van WishLink bezoekt, zich veilig voelt, hebben we een aantal gedragsregels opgesteld.

 • We verwachten dat iedereen de juiste informatie invult op de doe-mee pagina .
 • Wanneer je via Wishlink met een andere gebruiker in contact komt, ligt de verantwoordelijkheid van het contact bij jullie.
 • Degene die benaderd wordt om de wens te vervullen, is niet verplicht om te reageren. Het is wel netjes om even te laten weten dat je er vanaf ziet.
 • Maak via de mail duidelijke afspraken voordat je naar de ander toe gaat. Vraag iemand om mee te gaan naar het kennismakingsgesprek.
 • Laat kinderen nooit alleen naar een afspraak gaan.
 • Prettige én minder prettige ervaringen op onze website of daarbuiten met andere deelnemers horen we graag via de mail: info(at)wishlink.nl


Veilig afspreken

 • Mail elkaar eerst.
 • Als dat goed voelt, bel elkaar dan.
 • Ga niet alleen naar een afspraak, neem een bekende mee.
 • Voor kinderen geldt dat ze altijd hun ouders / verzorgen moeten meenemen.
 • Als de afspraak bij jou thuis is, zorg dat er iemand anders bij is.
 • Vraag voor de zekerheid om een geldig identiteitsbewijs.
 • Vertrouw op je gevoel.
 • Geen goed gevoel, laat het ons weten: info(at)wishLink.nl


Veilig internetten

 • Zorg dat je computer en internetbrowser up-to-date zijn. Zo kun je de website goed, snel en veilig gebruiken.
 • Gebruik je een computer in een openbare ruimte? Vergeet jezelf niet uit te loggen na gebruik van de website.
 • Verander je wachtwoord regelmatig.
 • veiliginternetten.nl>


Rechten

Je kunt op elk gewenst moment je gegevens laten verwijderen.
Naam, emailadres,telefoonnummer, talenten en wensen worden dan verwijderd. Er is dan geen match meer mogelijk.


Contact

Mochten er vragen zijn kun je mailen naar info(at)wishlink.nl of via de contactpagina.

Stichting Aladdin
Jan van Amstelstraat 21
5262 CP Vught

Tel: 0630630862
KvK: 655513033. Doneren

WishLink is een onderdeel van stichting Aladdin. Een stichting werkt zonder winstoogmerk.
Donaties van o.a. bedrijven en fondsen worden voor de wensen en organisatie gebruikt.
Ondanks ons streven om alle wensen kosteloos in vervulling te brengen, is er toch een geldbedrag nodig vanwege derden die we erbij moeten betrekken.
Zij helpen ons bij de realisatie van:
1. deze website
2. het schoolproject
3. kosten van sommige wensen die niet helemaal zonder geld gerealiseerd kunnen worden

Wil je helpen de wereld een beetje mooier te maken?
Doneer dan een bedrag op: NL 07 TRIO 0390469823 op naam van stichting Aladdin
of doneer op de pagina: doneeractie Gratis Geluk

Donaties ontvangen van:

Stichting Tilmanshof